Sunday, February 14, 2016

Free Giveaway Malaysia 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,




Siapa kat sini sukakan free gift? Ada ke yang tak suka? Tipulah tak suka sebab pergi kenduri kahwin pun ada dpt free gift kan? kan? kan? Jangan tipu. Hehehehe. Ok, ni bukan nak cakap pasal free gift yang pergi kenduri kendara tu. Had yang dapat gula-gula, telur masin, telur rebus, cawan, pinggan mangkuk or set home theater (#$@$%#%*^(^(% teeeeetttttt got ha???? I want too..)

Ni berkenaan giveaway alam maya which is by simply drop email, address, name etc and just wait. Ding dong! 

"Assalamualaikum kak, ada rumah tak? Saya dari blablabla nak pos barang ni" En ABC tanya.

"Ohh barang apa?? (dalam hati) Aaaaa, ada rumah ni..nak datang bila ya?" jawabku.

"Sekarang. Ada depan rumah ni" jawab Encik ABC.

Derrr, no wonder banyak surat dari pos laju tersadai dekat rumah aku ni suruh pick up barang dekat Pos Besar. Rupa-rupanya!!! Teettt...malas sambung. Hahahaha. 

Ok, berbalik pada giveaway tadi. Mana nak dapat link yang ada free gift ni? Oh so senang ok. Ada phone? Ada laptop? Ada desktop? Ok good and now ada internet? or ada wifi? Tipu lah takde kalau tak acane korang baca blog aku ni sekarang? Haaa, kantoi. Ok, korang google je "Free giveaway" or "Free Giveaway Malaysia 201X". Malas nak google? Ok klik link bawah ni :



Jom join giveaway. Contoh yang Ecah nak join ni adalah dari Biotherm Homme Force-Supreme FREE Samples Giveaway. 



Dah isi form, kita submit je. Ok, dah siap. Senang kan nak dapat free gift ni. Tunggu je abang courier call korang set appoinment. Bukan set time untuk dating ok. Hahaha. 

Ok, assalamualaikum.



Friday, February 12, 2016

Kad Jimat Elektrik dan Petrol - La Genius Saver

Assalamualaikum,

Have you guys heard about the card that can save your electricity and fuel? Boleh lah share pengalaman korang yang dah guna tu. Berkesan ke? Tak berkesan ke? Berapa ringgit korang beli and etc.

Oh, btw I didn't want the negative comments that more to condemn ok. If not work, please senaraikan why not works, how u placed the card and so on. If work, then share what make you said it's working. Bukan apa, so can be panduan untuk rakyat jelata yang nak berjimat tapi tersepit dengan masalah ekonomi sekarang. First, let me share some pictures on how they claimed it can save your economy. Hehehe


How it works - please read first and reserved your comment


How much card needed to reduce your monthly bill. If I used it, enough for 1 card.


They claimed can reduced fuel too. So, one card enough for me too.
So, let share ok. Sharing is caring orang kata.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails