Saturday, April 5, 2014

Kelmarin Punya Cerita - Seoul Garden


My first and maybe the last time being to Seoul Garden. Why its for the last time? Maybe because tak menepati cita rasa sangat. Overall, not a good place to spend your money. Maybe Seoul Garden's lover will getting angry on me. Hahaha, chill guys. It's Ok lah, not too bad. Luckily I'd bought the voucher from Groupon Malaysia. It's save RM12.80.




The menu? Ahhh, tak sempat tangkap lah. Terus grep the food and start to cook like a real chef.


My husband awaiting with full of patience. Sabar yer, belum masak lagi ni.




Monday, March 31, 2014

DIY Wedding Dress

Assalamualaikum,

DIY lah sangat. Design je on me. Diam tak diam dah 3 bulan Ecah bergelar isteri. Baru 3 bulan. Hehe orang tua-tua kata masih dalam honeymoon lagi. So, abaikan bab kahwin ni. Ni nak story berkenaan baju wedding Ecah. Ecah tempah dekat KL. Harga? Ok, jangan cakap lah memang mahal. Terkejut gak bila dengar. Tapi disebabkan Ecah just bayar pakej punya harga kira boleh tutup sebelah mata je lah. Pakej Ecah ambil tu hanya tambah RM200 untuk request baju baru. Murah kan? Of course..and if uols berminat boleh lah berkunjung ke DVazz Studio.

So, ni lah Ecah punya baju :


Kain + Manik : Kedai tu yang punya
Lace by Dvazz Studio





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails